Contigo Ashland 709 ml Drinkfles Grijs (Leidschendam) ☆☆

Contigo Ashland 709 ml Drinkfles Grijs in Leidschendam

Kunststof | Grijs

De Contigo Ashland 709 ml drinkfles grijs heeft een push button die omhoog komt door met één hand op de knop te drukken. Het product is comfortabel en hygiënisch. Het is mogelijk om de fles zelf als de dop gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. De drinkfles bestaat volledig uit kunststof.

– Lek en geurvrij
– Het deksel voorkomt morsen en lekken tussen slokken en onderweg. Druk gewoon op de knop om te openen.
– Handige draaglus
– Met 1 hand bedienbaar
– Vaatwasbestendig
– Formaat: 709 ml
– Kleur: grijs (EAN code: 8718807433243 ) (ID: 9200000043052804 Contigo) Ben je een spel fanaat in Leidschendam ? Contigo Ashland 709 ml Drinkfles Grijs in Leidschendam

Het beste gerief om te glampen kopen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Contigo Ashland 709 ml Drinkfles Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede sto in de streek van Leidschendam-Voorburg (Nederland).

Winkels in Leidschendam-Voorburg

Er zijn veel manieren om een artikel als “Contigo Ashland 709 ml Drinkfles Grijs” te kopenaan te schaffen. Weet dat dit een gekend merk is: vandenborre enz.


Er zijn veel winkels nabij Leidschendam-Voorburg: marktplaats ….

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.dezaklamp.be Contigo Ashland 709 ml Drinkfles Grijs in Leidschendam