Contigo Drinkfles Courtney 590 Ml Roze (Dirksland) ☆☆

Contigo Drinkfles Courtney 590 Ml Roze in Dirksland

Kunststof | Roze

Contigo drinkfles

De Contigo Courtney drinkfles is een mooie en handige fles om water of andere dranken met je mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens het sporten. De Courtney heeft een inhoud van 590 ml en is voorzien van een handige AutoSeal drink tuit, die automatisch afsluit als je niet meer drinkt. Deze drinkfles is lekvrij en gemaakt van geur- en smaakvrij materiaal. Deze Courtney kan probleemloos in de vaatwasser gereinigd worden. Door de karabijnhaak in het handvat is de fles ook gemakkelijk aan een lus te hangen en mee te nemen.

– Inhoud: 590 ml
– Materiaal: kunststof
– Kleur: blauw (EAN code: 8718807620001 ) (ID: 9200000056504771 Contigo) Ben je zot van games in Dirksland ? Contigo Drinkfles Courtney 590 Ml Roze in Dirksland

Het beste gerief om te overnachten kopen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Contigo Drinkfles Courtney 590 Ml Roze” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2020 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de regio van Goeree-Overflakkee (Nederland).

Winkels in Goeree-Overflakkee

Er zijn veel manieren om een koopwaar als “Contigo Drinkfles Courtney 590 Ml Roze” te kopenaan te schaffen. Onthou dat dit een stabiel firma is: vandenborre enz.


Er zijn veel winkels nabij Goeree-Overflakkee: marktplaats en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.dezaklamp.be Contigo Drinkfles Courtney 590 Ml Roze in Dirksland