Eurotrail Slaapzak Comfort – Navy/Beige (Odeur) ☆☆

Eurotrail Slaapzak Comfort - Navy/Beige in Odeur

Katoen | Tot 10°C | 4 seizoens | Navy Beige | Binnenvoering: Katoen | Buitenstof: Katoen

Dekenmodel slaapzak vervaardigd van en 100% zachte katoen en voorzien van een comfortabele SLII vulling. De ruime maatvoering biest u veel bewegingsvrijheid en slaapcomfort.

De Comfort is vervaardigd van een fijn geweven “soft touch” katoen wat zacht en comfortabel aanvoelt. De beste comfort of omgevingstemperatuur van deze slaapzak is rond de 4° C.

De slaapzak kan op elkaar geritst worden waardoor er een 2 persoons slaapzak ontstaat. Een ideale slaapzak om mee te nemen tijdens uw kampeervakantie of wanneer u ergens blijft logeren. Na gebruik is de slaapzak geschikt om met de wasmachine te reinigen. Wij adviseren u om deze niet te centrifugeren en buiten de wasmachine te laten drogen. Lees goed het waslabel. Eenvoudig en praktisch op te bergen in de bijgeleverde compressiehoes.

Details: tochtstrook achter de rits, documenten vakje, compressiehoes

Tevens leverbaar in een XL uitvoering. (EAN code: 8712318046183 ) (ID: 9200000056565395 Eurotrail) Ben je een spel fanaat in Odeur ? Eurotrail Slaapzak Comfort - Navy/Beige in Odeur

Goedkoop gerief om te kamperen kopen in Luik

Meestal wordt jouw bestelling “Eurotrail Slaapzak Comfort – Navy/Beige” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2020 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede sto Dekenmodel slaapzakken in de streek van Crisn?e (Belgi?).

Online in Crisn?e

Er zijn veel manieren om een artikel zoals “Eurotrail Slaapzak Comfort – Navy/Beige” te kopente bestellen. Weet dat dit een stabiel merk is: mediamarkt enz.


Er zijn veel shops nabij Crisn?e: bart smith en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! dezaklamp.be Eurotrail Slaapzak Comfort - Navy/Beige in Odeur