Field Candy Original Explorer – Lichtgewicht tent – 2-Persoons – Woodstock (Griete) ☆☆☆

Field Candy Original Explorer - Lichtgewicht tent - 2-Persoons - Woodstock in Griete

Polyester | Geschikt voor 2 personen | Woodstock | Stahoogte: 120 cm

Deze tent combineert hoge kwaliteits materialen met fun en praktisch design, voor de ideale orginele recreationele festival tent. De lichtgewicht en draagbare tent gebruikt een 1-laags tentdoek, en tentstokken bestaande uit 3 delen, voor een gemakkelijke en snelle opzet. Maar wel 100% waterdicht en met ingebouwd grondzeil. Vuurbestendig volgens EU standaarden. Getest tegen scheuren en voor flexibiliteit. En de mooie print zal niet vervagen door de zon.

3 JAAR GARANTIE
Omdat deze tenten in Engeland geproduceerd worden en van zo’n hoge kwaltieit zijn, wordt er probleemloos 3 jaar garantie op gegeven!

BAGAGERUIMTE
Deze tenten hebben een aparte bagageruimte om je spullen droog te bewaren, zodat je geen ruimte verliest in je tent en dus languit kunt liggen slapen.

GOED GEVENTILEERD
Digitaal geprinte 1-laags constructie in 100% polyester. Waterdicht. Met ruimte voor opslag, en ruim genoeg plaats voor 2 personen, of zelfs 3 personen als je het wat gezelliger wilt maken. Ook een ingebouwd volledig waterdicht grondzeil is inbegrepen.
Voor je veiligheid is de tent vuurbestendig volgens de EU normen. Toch wordt aangeraden om koken, roken en vuur op veilige afstand van de tent te houden.

ORIGINEEL DESIGN
Met deze tent zul je wel opvallen! Wedden dat er niemand anders een tent heeft zoals deze? Festivalking is de exclusieve verdeler van deze orginele tenten in Nederland, België en Duitsland, en deze tenten zijn nog maar enkele weken op de martkt.

LICHTE PALEN
Sterke en lichte aluminium palen in het silver. De palen zijn zeer gemakkelijk in elkaar te klikken en zitten aan elkaar vast met een elastiek zodat ze niet kwijt geraken. De bevestigingspunten op de palen zijn van hoge kwaliteit. Geen rommel uit China, maar hoogwaardige kwaliteit palen, gemaakt in Engeland.

STERKE HARINGEN
Duurzame stalen sterke haringen zorgen dat je alle ondergronden aankan.
Extra haringen en scheerlijnen voor extra bescherming in slecht weer zijn voorzien in het optioneel accessoires zakje.

EXTRA VENTILATIE
Extra ventilatie is ingebouwd in de Festival Explorer, om condensatie te verminderen en comfort te verhogen. Bestaande uit een deur van insectengaas en bestaande ventilatie aan de achterkant. Dankzij de ventilatie is de tent ideaal voor gebruik in de lente en zomer. (EAN code: 5060358211652 ) (ID: 9200000047266787 FieldCandy) Ben je dol van Pokemon in Griete ? Field Candy Original Explorer - Lichtgewicht tent - 2-Persoons - Woodstock in Griete

Goedkoop materiaal om te kamperen bestellen in Zeeland

Meestal wordt jouw item “Field Candy Original Explorer – Lichtgewicht tent – 2-Persoons – Woodstock” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante sto Lichtgewicht tenten in de regio van Terneuzen (Nederland).

Online in Terneuzen

Er zijn veel manieren om een product als “Field Candy Original Explorer – Lichtgewicht tent – 2-Persoons – Woodstock” te kopen. Onthou dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn tal van winkels nabij Terneuzen: blokker ….

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! dezaklamp.be Field Candy Original Explorer - Lichtgewicht tent - 2-Persoons - Woodstock in Griete