Marine Breeze 28 Roller Koelbox Op Wielen (Sivry-Rance) ☆☆☆☆

Marine Breeze 28 Roller Koelbox Op Wielen in Sivry-Rance

46,7 cm

Dit nieuw, soepel verrijdbare ontwerp is ideaal om eten en drinken voor een klein gezelschap in het park, het strand, op een boot of om de vissen koel te houden .Door de wielen wordt de koeler iets opgehoogd en komt dus niet in aanraking met een warme of vieze ondergrond. Door de geïntregeerde handvatten is de koeler eenvoudig te tillen. 1 en 2 liter flessen kunnen staand in de box worden opgeborgen.

Geschikt voor:

buiten
boot
vissport
picknic
strand
Kenmerken:

Praktische wielen
UV Remmers aan de buitenzijde (EAN code: 0034223451073 ) (ID: 9200000059432197 Igloo) Ben je dol van Pokemon in Sivry-Rance ? Marine Breeze 28 Roller Koelbox Op Wielen in Sivry-Rance

Goedkoop gerief om te overnachten kopen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Marine Breeze 28 Roller Koelbox Op Wielen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2020 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede kth in de streek van Sivry-Rance (Belgi?).

Waar? in Sivry-Rance

Er zijn veel manieren om een artikel als “Marine Breeze 28 Roller Koelbox Op Wielen” te kopente bestellen. Weet dat dit een gekend firma is: mediamarkt enz.


Er zijn tal van winkels nabij Sivry-Rance: bart smith en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.dezaklamp.be Marine Breeze 28 Roller Koelbox Op Wielen in Sivry-Rance