Ralka – Regenjas – Kinderen – Maat – Paars (De Krim) ☆☆☆

Ralka - Regenjas - Kinderen - Maat - Paars in De Krim

Polyester | Maat: 140 | Luchtdoorlatend | paars

De Ralka Regenjas Junior heeft de volgende kenmerken: Deze Ralka regenjas voor kinderen is een mooi wind- en waterdicht pak (tot een waterkolom van 2.000mm). Het pak is voorzien van reflecterende details zodat je goed zichtbaar bent bij slecht weer.

De jas is voorzien van een in de kraag verborgen capuchon met aantrekkoord en twee zakken met klittenbandsluiting aan de voorzijde. Tevens zit er in de boord van de jas een aantrekkoord met stoppers zodat de jas aan de onderkant goed aangetrokken kan worden. Op de rug zit een ventilatie opening zodat de jas goed ademt.
Wind- en waterdicht tot een waterkolom van 2.000mm

 • Verborgen capuchon in de kraag
 • Twee zakken met klittenbandsluiting
 • Materiaal: 100% polyester
 • (EAN code: 8716404248789 ) (ID: 9200000035834472 Ralka) Ben je een spel fanaat in De Krim ? Ralka - Regenjas - Kinderen - Maat - Paars in De Krim

  Het beste materiaal om te overnachten kopen in Gelderland

  Meestal wordt jouw bestelling “Ralka – Regenjas – Kinderen – Maat – Paars” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante sto in de streek van Apeldoorn (Nederland).

  Winkels in Apeldoorn

  Er zijn veel manieren om een product zoals “Ralka – Regenjas – Kinderen – Maat – Paars” te kopenaan te schaffen. Weet dat dit een stabiel firma is: vandenborre enz.


  Er zijn tal van shops nabij Apeldoorn: marktplaats en ga zo maar door.

  Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! dezaklamp.be Ralka - Regenjas - Kinderen - Maat - Paars in De Krim