Regatta Regenjas – Maat XXL – Mannen – blauw (Stad aan \’t Haringvliet) ☆

Regatta Regenjas - Maat XXL  - Mannen - blauw in Stad aan \'t Haringvliet

blauw

De Regatta Pack-It II Regenjas Heren heeft de volgende eigenschappen: De Regatta Pack-It Jkt II Regenjas voor heren is een comfortabele en makkelijk mee te nemen jas met een in de kraag verborgen capuchon. Deze regenjas is een waterdicht en ademend jack, gemaakt met IsoLite 5000. De jas heeft twee zakken en is afgewerkt met getapete naden. De regenjas is zeer klein op te bergen in het meegeleverde zakje, en daardoor ideaal voor op vakantie of bij een flinke wandeling.

Specificaties:

  • Regatta regenjas voor heren
  • Licht van gewicht en makkelijk op te bergen
  • Waterdicht tot en met een waterkolom van 5000mm
  • Twee zakken
  • Materiaal: 100% polyamide
  • Kleur: blauw

(EAN code: 5020436377953 ) (ID: 9200000058123908 Regatta) Ben je zot van games in Stad aan \’t Haringvliet ? Regatta Regenjas - Maat XXL  - Mannen - blauw in Stad aan \'t Haringvliet

Het beste gerief om te overnachten bestellen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Regatta Regenjas – Maat XXL – Mannen – blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2020 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante sto Regenkleding in de regio van Goeree-Overflakkee (Nederland).

Waar? in Goeree-Overflakkee

Er zijn veel manieren om een koopwaar als “Regatta Regenjas – Maat XXL – Mannen – blauw” te kopente bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: mediamarkt enz.


Er zijn veel shops nabij Goeree-Overflakkee: dreamland ….

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.dezaklamp.be Regatta Regenjas - Maat XXL  - Mannen - blauw in Stad aan \'t Haringvliet