Victorinox EvoGrip 10 – Zakmes – 13 Functies – Rood/Zwart (Castelr?) ☆

Victorinox EvoGrip 10 - Zakmes - 13 Functies - Rood/Zwart in Castelr?

Victorinox EvoGrip 10 zakmes met ergonomisch gevormde soft schalen in rood/zwart met Zwitsers kruis. Alle onderdelen zijn van roestvrij staal. Dit zakmes van 85 mm met lock heeft de volgende 13 functies: lemmet, nagelvijl met nagelreiniger, blikopener met kleine schroevendraaier, flesopener met schroevendraaier met lock en draadstripper, steek- en boorpriem, kurkentrekker, sleutelring, pincet en tandenstoker. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid, zoals je mag verwachten van de makers van het originele “Swiss Army Knife”. Levenslange garantie. In doosje. Victorinox: Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven. (EAN code: 7611160044679 ) (ID: 9200000030833281 Victorinox) Ben je een spel fanaat in Castelr? ? Victorinox EvoGrip 10 - Zakmes - 13 Functies - Rood/Zwart in Castelr?

Goedkoop gerief om te glampen bestellen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Victorinox EvoGrip 10 – Zakmes – 13 Functies – Rood/Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante sto in de streek van Baarle-Nassau (Nederland).

Bestellen? in Baarle-Nassau

Er zijn veel manieren om een artikel als “Victorinox EvoGrip 10 – Zakmes – 13 Functies – Rood/Zwart” te kopente bestellen. Weet dat dit een stabiel firma is: coolblue enz.


Er zijn veel shops nabij Baarle-Nassau: blokker en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! dezaklamp.be Victorinox EvoGrip 10 - Zakmes - 13 Functies - Rood/Zwart in Castelr?